logo  
  meny  
  meny  
:: Opplæring/Kurs    
 
Kva skjer?

Heile kalenderen

 
kart
 
 
Logg inn - webMedlem

Brukarnamn:

Passord

Fagseminar og Landsråd

Velkomen til Fagseminar og Landsråd 2011!

Fagseminara er ein arena i NU der ein møtest til fagleg og sosialt samvær, fordjuping og diskusjon. Her møtes instruktørar, utøvarar, samt tillitsvalde og tilsette i organisasjonen.

Stad: Bergen.

Tid: 25.-27. februar 2011

Bergen ungdomslag Ervingen er teknisk tilskipar for helga.

De kan velje mellom kurs med dyktige lærarar i folkedans, teater, bunadsarbeid og arbeid for barn og ungdom. I tillegg samlast fylkestillistvalde til møte i Landsråd.

  • Barneteater: Eit kurs for ungdom og vaksne som driv med eller har lyst til å drive med barneteater. Gjennom praktisk arbeid lære de øvingar og arbeidsmåtar eigna for arbeid med barn.  Lærar er Lone Ungar frå Barne- og ungdomsteatret ved Rogaland teater. 
  • Bryllaup og tradisjonar: Bunadseminar med fokus på brud og brudgom og tradisjonar rundt dette. Aslaud Molland Takvam, Dag Olav Hagen og Hilde Fauchald med fleire er lærarar.
  • Ung i Noregs Ungdomslag: Seminar med hovudvekt på dei unges rolle i NU, i tillegg til debatt om Ungdomsringane. 
  • Den norske Turdansen: Tema for folkedanskurset er mellom anna improvisasjon og turdansar frå Trøndelag frå både eit dansar- og musikarperspektiv, med mellom anna Tor Stallvik, Solje Onstad Hålien og Vegar Vårdal som lærarar. 

Du finn meir informasjon i brosjyra

Påmeldingsfristen var 1. februar, men du kan endå melde deg på pr telefon: 24 14 11 10. Får du ikkje tak i oss på telefon kan du sende ein epost til synnove@ungdomslag.no

 

 

 

tillitsvaldregistrering nafbanner studereibergen barnlekbanner RK-logo Instruktørkurs utdanning i folkedans Søk støtte
Ansvarleg redaktør:
Eli Ulvestad
 
Troms Finnmark Nordland Trøndelag M&oslashre og Romsdal Sogn og Fjordane Oppland Hedmark Hordaland Rogaland Buskerud Telemark Agder Vestfold Oslo/Akershus Østfold Heim Folkedans Teater Bunad Barn og unge Ungdomshus Kven veit Festivalar Om NU Opplæring/kurs Verktøykassa Butikk Medlemssørvis Støtteordningar Lenker Kontakt