logo  
  meny  
  meny  
:: Kontakt    
 
Kva skjer?

Heile kalenderen

 
kart
 
 
Logg inn - webMedlem

Brukarnamn:

Passord

Teaterrådet

Teaterrådet er eit rådgjevande organ for styret i Noregs Ungdomslag i amatørteaterarbeidet. Rådet har ansvar for gjennomføringa av arbeidsprogram og budsjett innafor dei rammene styret gjev det.

 

HENNING VÆRNES

Rådsleiar

tlf: 957 22 989
e-post: henvae (at) hotmail.com

 

Bygdelagssamskipnaden

 

Henning bur i Oslo og har vore aktiv i Spellaget i Bondeungdomslaget i Oslo i 5 år. Han har site som leiar i dei tre siste åra. Smaken på teater fekk han då han utdanna seg til førskulelærar.

- Eg brenn for at nye folk og nye grupper skal oppdage teateret. Det er viktig å få til eit meir mangfaldig teatermiljø i Noreg og mellom anna invitere inn menneske med annan etnisk bakgrunn inn i teaterarbeidet. Eg ynskjer å jobbe med å finne strategiar for å rekruttere nye grupper til teateret og få dei til å kjenne seg som ein del av ungdomslaga, seier Værnes.

   
jostein.jpg 199x299

JOSTEIN APELAND

Rådsmedlem

e-post: jostein.apeland (a) vindafjord.kommune.no

 

Rogaland Ungdomslag

 

   

TRINE MERETE SJØLYST

Rådsmedlem

tlf: 958 59 834
e-post: trinems@hotmail.com

 

Bygdelagssamskipnaden

 

Trine har vore aktiv i Noregs Ungdomslag i ei årrekke, mellom anna som medlem av barne- og ungdomsrådet. Ho studerer Dansevitskap ved NTNU og Administrasjon og leiing ved Høgskulen i Oslo. Ho arbeider med opprettinga av Oslo barnemuseum og er frilans barne- og ungdomsinstruktør i dans og teater.

1. vara

Ann Kristin F. Eggen
Romsdal Ungdomssamlag

2. vara

Alf Teigen
Sogn og Fjordane Ungdomslag

tillitsvaldregistrering nafbanner studereibergen barnlekbanner RK-logo Instruktørkurs utdanning i folkedans Søk støtte
Ansvarleg redaktør:
Eli Ulvestad
 
Troms Finnmark Nordland Trøndelag M&oslashre og Romsdal Sogn og Fjordane Oppland Hedmark Hordaland Rogaland Buskerud Telemark Agder Vestfold Oslo/Akershus Østfold Heim Folkedans Teater Bunad Barn og unge Ungdomshus Kven veit Festivalar Om NU Opplæring/kurs Verktøykassa Butikk Medlemssørvis Støtteordningar Lenker Kontakt