logo  
  meny  
  meny  
:: Opplæring/Kurs    
 
Kva skjer?

Heile kalenderen

 
kart
 
 
Logg inn - webMedlem

Brukarnamn:

Passord

Med fri(lynd)e tøylar

Med fri(lynd)e tøyler er for ungdom som vil starte opp og drive aktivitetar i ungdomslaget og nærmiljøet. To eller tre lærerike, sosiale og artige helgekurs over eit halvt år set deltakarane i stand til å utrette det meste!

Dei tidlegare deltakarane på MFT har fått til litt av kvart. Vi nemner: Ungdomskafé, salsakurs, betre tilbod i ungdomsklubben, dataparty og samarbeid om dans med kulturskulen. På samlingane lærer ein om å jobbe prosjektretta, om rekruttering, marknadsføring, økonomi, støtteordringar, gruppedynamikk og sjølvtillit – for å nemne noko. Etter første kurshelg startar ein opp eit prosjekt for ungdom i nærmiljøet, får oppfølging frå ei styringsgruppe og har sannsynlegvis ein ny aktivitet på beina i løpet av nokre månader.

Med fri(lynt)e tøyler vart starta opp i 1999, og fekk dette året og i 2001 støtte frå Barne- og familiedepartementet. Sidan 2003 har prosjektet vore eit samarbeid mellom fylkeslag frå ulike regionar og Barne- og ungdomsrådet i Noregs Ungdomslag. Målet er å skape ung aktivitet i ungdomslaga – på ungdomen sine premissar.

Slik ser ei vanleg kursrekke for Med fri(lynd)e tøylar ut, og slik kan den lokale aktiviteten/prosjektet fortone seg:

 

tillitsvaldregistrering nafbanner studereibergen barnlekbanner RK-logo Instruktørkurs utdanning i folkedans Søk støtte
Ansvarleg redaktør:
Eli Ulvestad
 
Troms Finnmark Nordland Trøndelag M&oslashre og Romsdal Sogn og Fjordane Oppland Hedmark Hordaland Rogaland Buskerud Telemark Agder Vestfold Oslo/Akershus Østfold Heim Folkedans Teater Bunad Barn og unge Ungdomshus Kven veit Festivalar Om NU Opplæring/kurs Verktøykassa Butikk Medlemssørvis Støtteordningar Lenker Kontakt