logo  
  meny  
  meny  
:: Bunad    
 
Kva skjer?

Heile kalenderen

 
kart
 
 
Logg inn - webMedlem

Brukarnamn:

Passord

Les meir

Emne i bunad

Dersom du er interessert i folkedraktar og bunadar, eller om du er student innanfor kulturhistorisk, kunst- og designutdanning, eller ein som ønskjer fordjuping, så kan deltidsutdanninga Drakt og samfunn passe for deg .

Les meir

Nytt namn på Bunad- og folkedraktrådet ved Valdresmusea

Bunad- og folkedraktrådet (BFR) er eit statleg oppnemnt råd, som skal vere eit rådgjevande organ for det nasjonale bunad- og folkedraktarbeidet, organisert ved Valdresmusea (VM). Namnet på verksemda ved Valdresmusea er frå 01.10.10 Norsk institutt for bunad og folkedrakt (NBF). Anne Kristin Moe er dagleg leiar for Norsk institutt for bunad og folkedrakt og sekretær for Bunad- og folkedraktrådet.

Les meir

Bli med på bunadstur til Sverige

Bunadrådet i Noregs Ungdomslag inviterer deg med på tur til Siljanområdet, Dalarna i Sverige, 11. - 15. august.

Les meir

Studiestart for drakt og samfunn til hausten

Emna Drakt og samfunn 1 og 2 vert arrangert av Bunad- og folkedraktrådet i samarbeid med Musikk – vitskapeleg Institutt ved NTNU.

Les meir

tillitsvaldregistrering nafbanner studereibergen barnlekbanner RK-logo Instruktørkurs utdanning i folkedans Søk støtte
Ansvarleg redaktør:
Eli Ulvestad
 
Troms Finnmark Nordland Trøndelag M&oslashre og Romsdal Sogn og Fjordane Oppland Hedmark Hordaland Rogaland Buskerud Telemark Agder Vestfold Oslo/Akershus Østfold Heim Folkedans Teater Bunad Barn og unge Ungdomshus Kven veit Festivalar Om NU Opplæring/kurs Verktøykassa Butikk Medlemssørvis Støtteordningar Lenker Kontakt