logo  
  meny  
  meny  
:: Heim    
 
Kva skjer?

Heile kalenderen

 
kart
 
 
Logg inn - webMedlem

Brukarnamn:

Passord

Helsing til Landsmøte i Høgre

Landsmøtet i Noregs Ungdomslag helsar landsmøte i Høgre, med ei oppmoding om å sette større fokus på frivillig kultur og levande lokalsamfunn.

- Me vart svært skuffa over Arbeiderpartiet sitt vedtak om å rabrekke den økonomiske ryggrada til frivillig kulturliv ved å endre tippenøkkelen på sitt landsmøte, seier leiar i Noregs Ungdomslag Kristian Fjellanger.

- Me kjem til å arbeide for at Arbeiderpartiet sitt vedak aldri vert norsk politikk, og satsar på at me har Høgre med på laget, fortset han. 

Noregs Ungdommslag har over 350 ungdomshus som er drive på dugnad rundt omkring i heile landet, og er soleis viktig for den lokale og frivillige kulturen som skjer i bygd og by.

- Det å drive forsamlingshus på dugnad er ein tung jobb, og me vil oppmode Høgre om å sjå på korleis ein kan betre rammetilhøva for ungdomshusa, seier Fjellanger. 

- Me har hatt ein god dialog med Høgre og kulturpolitisk talsmann Olemic Tommesen og vonar Høgre heldt fram med å være eit tydeleg kulturparti også i framtida - og me ynskjer Høgre eit godt landsmøte, avslutter leiar Kristian Fjellanger. 

 

tillitsvaldregistrering nafbanner studereibergen barnlekbanner RK-logo Instruktørkurs utdanning i folkedans Søk støtte
Ansvarleg redaktør:
Eli Ulvestad
 
Troms Finnmark Nordland Trøndelag M&oslashre og Romsdal Sogn og Fjordane Oppland Hedmark Hordaland Rogaland Buskerud Telemark Agder Vestfold Oslo/Akershus Østfold Heim Folkedans Teater Bunad Barn og unge Ungdomshus Kven veit Festivalar Om NU Opplæring/kurs Verktøykassa Butikk Medlemssørvis Støtteordningar Lenker Kontakt